GBodyCentral.com  
  #1  
Old 03-12-2016, 07:41 AM
80driver 80driver is offline
Gear Head
 
Join Date: Nov 2015
Location: Whiting, NJ (Ocean County)
Posts: 73
Default First trip to the track last night

Not what I hoped for but not bad considering. Old stock HEI. and the and I car weigh 3640. I had hoped to see a 12.70-12.80.. A little tuning and a prepped track may get me there . No prep on test and tune nights. Right lane on both slips.



Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2016, 04:09 PM
melloelky melloelky is offline
Hot Rodder
 
Join Date: Aug 2010
Location: boston,mass
Posts: 922

Default

all things considered,you're very consistent.the mph tells too.gotta start somewhere rite.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2016, 05:28 PM
Poltergeist's Avatar
Poltergeist Poltergeist is offline
Just a ghost in the machine
 
Join Date: Aug 2010
Location: Ontario, Calif.
Posts: 2,732

Default

__________________
1982 El Camino (Original owner)
LT1 from a '95 Impala
A bunch of other stuff check out my Garage
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2016, 05:39 PM
80driver 80driver is offline
Gear Head
 
Join Date: Nov 2015
Location: Whiting, NJ (Ocean County)
Posts: 73
Default

Quote:
Originally Posted by melloelky View Post
all things considered,you're very consistent.the mph tells too.gotta start somewhere rite.
Thanks.

I got my AF sensor working today. I'm way to rich at WOT. It was 11.5 . Got to get it down to 12.5 . That will help. I have 70s in the primaries and 75s in the secondaries.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-16-2016, 09:23 PM
JBreu's Avatar
JBreu JBreu is offline
Hot Rodder
 
Join Date: Aug 2010
Location: Livonia, N.Y.
Posts: 191

Default

Not bad at all.....how was the car hooking?
__________________
1984 Monte Carlo
388 stroker (514HP) 700-r4, 12 bolt w/4.10
Old Chevy's Don't Die, They just get faster
Best E.T. to date : 12.20 @110 mph all motor
Reply With Quote
  #6  
Old 03-17-2016, 04:51 AM
80driver 80driver is offline
Gear Head
 
Join Date: Nov 2015
Location: Whiting, NJ (Ocean County)
Posts: 73
Default

Quote:
Originally Posted by JBreu View Post
Not bad at all.....how was the car hooking?
First pass before the sun went down 1.76 . The second was 1.86 it hooked and then spun. After that it got bad. Track was cold and untreated and only the second time open so no rubber down.

I did nothing to the suspension, even forgot to undo the front sway bar. I have some 90-10s on the way . I will remember to undo the sway bar and I plan to put the battery in the trunk. Maybe I can get in the 1.6s
Reply With Quote
  #7  
Old 03-17-2016, 06:03 PM
melloelky melloelky is offline
Hot Rodder
 
Join Date: Aug 2010
Location: boston,mass
Posts: 922

Default

nice! that will show something getting the front to move around for ya.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-06-2016, 02:51 AM
looking 81's Avatar
looking 81 looking 81 is offline
Dirt Racing Co.
 
Join Date: May 2016
Location: Troup Texas
Posts: 12
Default

The mph is there..good luck. .
Reply With Quote
  #9  
Old 05-06-2016, 09:01 AM
80driver 80driver is offline
Gear Head
 
Join Date: Nov 2015
Location: Whiting, NJ (Ocean County)
Posts: 73
Default

Thanks.
I replaced the shocks and worked on the tune some . I had a drop base Air cleaner that brought the top of the air cleaner too close to my choke. I pulled the air cleaner and ran a 12.6 and 107.5
Still need to work on the air bag and tire pressure. 60 is still 1.8 Looking for a cowl hood so I can put a taller filter on.

Last edited by 80driver; 05-06-2016 at 09:04 AM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors